Elke maandag
Groene Huiskamer; koffie/thee – Stadskwekerij De Kas 10.00u – 12.00u
Iedere maandag ben je welkom om koffie/thee te drinken en een handje mee te helpen in de kwekerij. Er is altijd van alles te doen.

 

Elke maandag
Gezond Natuur Wandelen – Stadskwekerij De Kas 10.00u – 12.00u
Iedere maandag start vanuit De Kas een wandeling van een uur door de prachtige natuur van Blijdorp en Bergpolder. De route kan variëren en de wandeling gaat altijd door.
Vrijwilligers begeleiden de groep en vertellen onderweg iets over de natuur. De wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen.
Iedereen die het gewoon leuk vindt met een groep een uurtje op stap te gaan, is welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er koffie en thee in de Groene Huiskamer van Stadskwekerij De Kas.

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

YMCA Nazomerfestival

5 september -11:00 - 16:00

€8

YMCA Blijdorp organiseert zaterdag 5 september het Nazomerfestival in het park op de Statenweg. Ze hebben hier allerlei leuke en actieve activiteiten voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar. In de ochtend kan je lasergamen en is er een fotospeurtocht door de wijk, in de middag hebben is er een graffitiworkshop. Kosten €5,- per dagdeel, €8,- voor de hele dag incl. lunch. Graag vooraf aanmelden op https://blijdorp.ymca.nl/

Gegevens

Datum:
5 september
Tijd:
11:00 - 16:00
Kosten:
€8
Site:
https://blijdorp.ymca.nl/

Organisator

YMCA
E-mail:
blijdorp@ymca.nl
Site:
https://blijdorp.ymca.nl/

Locatie

Park Statenweg
Statenweg
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps